Sectiile Casei de Cultura a Studentilor din Brasov

Reprezentam o alternativa perfecta de petrecere a timpului liber.
#

Muzica

Studioul „Gaudeamus” Cursuri de iniţiere în arta interpretării diverselor genuri de muzică: uşoară, pop, rock, jazz, folclor, folk, muzică instrumentală.

#

DANS

Formaţia “Exotic Dreams” Abordează diverse genuri şi curente de dans: modern, contemporan, caracter, hip-hop, balet, street-dance, show-revue.Formaţia reuneşte un grup de tineri, în majoritate studenţi, pe care îi definesc seriozitatea, talentul şi pasiunea pentru dans.

#

Moda

„Agressione Models” Cursuri de modeling şi design vestimentar, fotografie. Oferă posibilitatea participării la festivaluri naţionale studenţeşti de modă, colaborări cu prestigioase agenţii de modele, cât şi participarea la evenimente de frumuseţe internaţionale

#

Turism

Clubul de Turism şi Portecţia Naturii “Cocoşul de Munte” Se adresează studenţilor care iubesc natura şi doresc să se iniţieze în domeniile de activitate specifice clubului.

#

Arte orientale

„Wu Tai Ji Quan” Înființat la Casa de Cultură a Studenților în anul 2006, clubul se adresează studenţilor interesați în dobândirea unor abilități specifice, în cunoașterea și stăpânirea tehnicilor necesare practicării artelor marţiale, și nu în ultimul rând celor care doresc să facă mișcare înțelegând că sportul înseamnă sănătate

#

Teatru

„Bacteria H” Secţia de teatru oferă studenţilor posibilitatea de a beneficia gratuit de cursuri de actorie (dicţie, pantomimă, improvizatie şi miscare scenică), precum şi participarea la numeroase spectacole

#

Folclor

„Junii Braşovului” Ansamblul studenţesc de folclor “Junii Braşovului” oferă studenţilor posibilitatea să înveţe dansuri populare şi obiceiuri din zona Făgăraş, Rupea, Bran şi zona mocănească.

De ce sa te inscrii in sectiile noastre

Motivele sunt cu siguranta mult mai multe. Dar amintim doar:
#

In mijlocul studentilor

Casa de Cultura a Studentilor din Brasov se afla in mijlocului campusului universitar "Memo", inconjurata de caminele studentesti.

#

Usor de ajuns

Studentii care stau in alte camine, mai departe de Memo nu au de ce sa isi faca probleme. Cu ajutorul mijloacelor de transport public put ajunge foarte usor la activitatile noastre.

#

Activitati diverse

Prin sectiile pe care le avem incercam sa reprezentam pentru orice student o alternativa ideala de petrecere a timpului liber.

Pangolin regarding rabbit ahead dolorously soothingly ouch unbound excluding sewed and hedgehog unsuccessfully struck labrador besides and yet by goodness much bowed meadowlark dully jeez otter altruistically wrote oh racy alas and less when oh.Pangolin regarding.

JAMES TOMARILA