Despre Noi


Pasiune, talent, timp liber, educatie si cultura, acestea ar putea fi conceptele ce stau la baza desfasurarii activitatii Casei de Cultura a Studentilor din Brasov.

Casa de Cultură a Studenţilor Braşov a luat fiinţă în anul 1967, moment în care tinerii studenţi braşoveni au putut să îşi valorifice anumite hobby-uri şi să le dezvolte ajungând chiar să profeseze într-unul din domeniile studiate aici.

Casa de Cultura a Studentilor vine in intampinarea tuturor studentilor cu un variat program de activitati nonformal, oferind studentilor o alternativa de a isi petrecere timpul liber intr-un mod activ si valoros. Fie ca va doriti sa va puneti talentul in valoare sau sa va initiati

intr-un domeniu artistic; ori doriti sa socializati si sa va faceti noi prieteni, CCS BV va asteapta cu sectiuni concepute in concordanta cu interesele si aptitudinile studentilor.

CCS Brasov isi doreste sa fie partenerul vostru nu doar in ceea ce priveste participarea la activitatile cultural artistice dar si sustinerea in comun a initiativelor si proiectelor studentesti, prin punerea la dispozitie a bazei logistice, precum si a salii de evenimente.

Ne dorim sa ocupam un loc prioritar in optiunile voastre de petrecere a timpului liber!

mts

 

Subscribe to Casa de Cultura a Studentilor BrasovUltimele stiriSubscribe to Casa de Cultura a Studentilor BrasovUltimele comentarii